Van alle gemakken voorzien

In Prinsenpark halen we wat buiten is, naar binnen. Immers is Prinsenpark niet alleen wonen, maar ook beleven, sporten, relaxen, winkelen, genieten en onbezorgd leven! In Prinsenpark heeft u alle lusten van de stad, maar niet de lasten! Geniet van alle groen, luxe voorzieningen en rust, met de binnenstad van Rotterdam binnen handbereik.

Parkeren

Op de begane grond bevindt zich de overdekte parkeergarage met 127 parkeerplaatsen en 12 flexplekken voor elektrische voertuigen, die u bereikt via de entree aan de Nancy Zeelenbergsingel. Per appartement is er minimaal één privé- parkeerplaats beschikbaar, sommige appartementen worden opgeleverd inclusief twee parkeerplaatsen. Tevens krijgt elk appartement twee stallingsplaatsen voor de fiets toegewezen.

intersection-12.png

Smart Home

Uw appartement in Prinsenpark is standaard uitgerust met een Home Center in de meterkast. Dit is het slimme hart van uw woning dat u thuis vanaf de bank én buitenshuis kunt aansturen via een app. Daarmee is uw appartement optimaal voorbereid om aan al uw toekomstige slimme woonwensen te voldoen.

intersection-13.png

Duurzaamheid

Duurzaam wonen is comfortabel en het scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Zo bent u, ten behoeve van uw verwarming/koeling en het warm water, met een collectieve koude-warmte installatie verbonden.  Bovendien geniet u door uw gehele appartement van vloerverwarming die op warme dagen ook als koeling kan worden ingezet. In uw appartement heeft u geen gasinstallatie. U kookt dan ook elektrisch.

intersection-14.png

Groen

Op de eerste verdieping van Prinsenpark wordt een prachtige, goed verlichte daktuin ingericht, met toegang voor bewoners en hun bezoekers. Hier is ontmoeten en buitenleven in uw omgeving mogelijk.

intersection-15.png

Interieur pakketten

Meer dan ooit hebben we behoefte aan een thuis. Een veilige, vertrouwde plek waar de tijd even stilstaat, een oase van rust in een wereld vol hectiek. Bij Home Made By brengen we design met een doel: mensen écht helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Als trotse partner van Prinsenpark nemen wij graag het werk voor u uit handen.

Ons professionele team van interior designers en vakspecialisten zorgt dat u op de afgesproken datum kunt verhuizen, zonder dat u zelf nog hoeft schoon te maken. Altijd met één aanspreekpunt en begeleiding op maat. Zo wordt u in Prinsenpark door Home Made By ‘op uw wenken bediend’!

interieur.png

appartementen

In Prinsenpark heeft u keuze uit 82 koopappartementen met een ruime variatie in ligging, grootte en indeling. Het aanbod is onderverdeeld in zes klassen, die allen ingaan op het comfort en woongemak van uw nieuwe appartement. Beleef de luxe en gastvrijheid van Prinsenpark!

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png