Prinsenpark start verkoop

Op donderdag 28 januari 2021 om 19.30 uur start de verkoop van 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam middels een online webinar. Vanaf dat moment staat de 3D woningzoeker online, kunt u alle verkoopstukken downloaden op de website, is de brochure beschikbaar en zijn de definitieve prijzen bekend. Ook kunt u dan op de vernieuwde website definitief inschrijven voor een bouwnummer.

10 February 2021

Inschrijftermijn gesloten

De inschrijfperiode voor de toewijzing is inmiddels gesloten en iedereen die op een bouwnummer heeft ingeschreven krijgt deze week te horen of zij de gelukkige zijn voor hun droomappartement in Prinsenpark.

Wilt u toch ook kans nog maken op een appartement in Prinsenpark? Op de website www.woneninprinsenpark.nl kunt u nog steeds inschrijven als reservekandidaat voor uw gewenste bouwnummer(s). Wacht dus niet te lang 😉

30619 - Ext 04 Actualisatie-small

03 February 2021

Nieuwsupdate Prinsenpark: Bekijk de video webinar

Vorige week is de verkoop van Prinsenpark Rotterdam gestart. Tijdens een online webinar kregen degene die zich hiervoor hadden aangemeld alles te horen over het project, de 82 appartementen en het penthouse. Heeft u het webinar gemist of wilt u deze nog een rustig terugkijken? Bekijk dan hier onze nieuwsupdate. 

bg-one

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Montana Pomp
+31 (0)850 663 197
wonen@gebroedersblokland.nl

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png