Alles binnen handbereik

Prinsenpark ligt op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam, met het Kralingse Bos en de golfbaan om de hoek. Het ruimtelijk karakter van het park, zorgt voor een leefomgeving vol rust, ontspanning, recreëren en sportieve activiteiten. Het nieuwe woongebouw ligt in het midden van de populaire Rotterdamse woonwijk Prinsenland, met tal van hoogwaardige voorzieningen binnen handbereik.

Bereikbaarheid

In en rondom Prinsenpark zijn er volop (openbaar) vervoermogelijkheden. Zo bent u in no-time op de oprit naar de A16 en A20. Het openbaar vervoerknooppunt Kralingse Zoom is met de fiets goed te bereiken. Hetzelfde geldt ook voor NS station Rotterdam Prins Alexander. Naar het centrum van Rotterdam pakt u de bus, de tram, de metro of gewoonweg de (elektrische) fiets.

intersection-16.png

Winkelen en uitgaan

Rondom Prinsenpark is er voor ieder wat wils, of u nu zin heeft in een dagje shoppen, ergens een drankje wilt doen, of uitgebreid van een 3 gangen menu wilt genieten. Gym & Gin, om maar eens een voorbeeld te noemen, ligt vlak onder de Golfbaan. Ook op winkelgebied is er van alles mogelijk. U kunt terecht bij lokale winkels, of in de winkelcentra van Rotterdam centrum en Alexandrium.

intersection-17.png

Sport en ontspanning

In Prinsenpark wordt u op uw wenken bediend. Dat is ook terug te zien in de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden in de buurt. Na een drukke dag baantjes trekken in zwembad Alexanderhof of met uw (klein) kinderen naar het Klimpark aan de Kralingse plas? De golfbaan ligt op 5 minuten fietsafstand, evenals de hockeyvelden en tennishal van Victoria.

intersection-18.png

Dagelijkse voorzieningen

Boodschappen doen? Over verse ingrediënten voor een heerlijke maaltijd hoeft u zich geen zorgen te maken. Op vrijdagen kunt u terecht op de markt in Alexanderpolder. En anders bent u te voet of op de fiets zo bij een van de vele supermarkten van Prinsenland.

intersection-19.png

ligging

Prinsenpark

Tussen 1994 en 1995 werd het Prinsenpark in Rotterdam aangelegd. Het park, met hierin een vierkante vijver met een betonnen kunstwerk in de vorm van een schotel, zou het laagste punt van Nederland zijn. Inmiddels weet met dat het laagste punt van Nederland in Nieuwerkerk a/d IJssel ligt. Het park, bestaande uit weidse gazons zorgen voor een rustige en ontspannen woonbeleving. Het park is de ideale omgeving voor kinderen om te spelen en rond te rennen. Voor u zijn er nette asfaltweggetjes die het aantrekkelijk maken om in de buitenlucht te fietsen en te sporten. Het park is de ideale omgeving voor een picknick, om van de zon te genieten, om te bewegen, en om te wonen!

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png