Start verkoop
Prinsenpark

Op donderdag 28 januari 2021 om 19.30 uur start de verkoop van 82 appartementen Prinsenpark in Rotterdam middels een online webinar. Vanaf dat moment staat de 3D woningzoeker online, kunt u alle verkoopstukken downloaden op de website, is de brochure beschikbaar en zijn de definitieve prijzen bekend. Ook kunt u dan op de vernieuwde website definitief inschrijven voor een bouwnummer.

Aanmelden webinar

Om u een plek te reserveren voor het webinar moet u eerst aanmelden als geïnteresseerde voor het project Prinsenpark. Klik hieronder op de knop ‘aanmelden’ en volg onderstaande stappen:

Stap 1: Meld u vrijblijvend aan voor het project Prinsenpark via onderstaande knop
Stap 2: Bevestig uw registratie en maak een persoonlijke accountomgeving aan
Stap 3: Wijzig uw wachtwoord in uw persoonlijke accountomgeving zodat u altijd weer kunt inloggen

Door u vrijblijvend aan te melden voor Prinsenpark maakt u direct een persoonlijke accountomgeving op de website aan. U kunt hier altijd inloggen om uw persoonlijke gegevens en extra’s te zien. Tevens kunt u hier inschrijven voor het online webinar op donderdag 28 januari 2021. Volg onderstaande stappen om u aan te melden:

Stap 1: Log in bij uw persoonlijke accountomgeving via onderstaande knop
Stap 2: Klik in de agenda op de datum 28 januari 2021
Stap 3: Bevestig uw deelname aan het Webinar en u krijgt een bevestiging per e-mail toegestuurd

Verkoopprocedure

Zodra de verkoop is gestart kunt u inschrijven op uw favoriete bouwnummer. Wilt u een grotere kans maken op een appartement in Prinsenpark? Geef dan ook een tweede en/of derde voorkeur door. Zodra de inschrijfperiode is gesloten, worden de bouwnummers vanaf 110 m2 vloeroppervlakte toegewezen. De appartementen tot 110 m2 vloeroppervlakten worden verloot. In beide gevallen krijgen geïnteresseerden die na de start verkoop een financiële verklaring hebben aangeleverd voorrang in de toewijzing of loting. Ook krijgen geïnteresseerden die in de previewfase al hun bouwnummervoorkeuren hebben doorgegeven voorrang ten opzichte van geïnteresseerden die dit niet hebben gedaan. Voorwaarde is wel dat ook zij een financiële verklaring hebben aangeleverd tijdens de inschrijfperiode na de start verkoop.

voorrang bij toewijzing

Met de financiële verklaring toont u aan dat u het appartement van uw keuze kunt financieren. Deze financiële verklaring kunt u door een eigen adviseur laten opstellen of tegen een gereduceerd tarief van €75,- bij een van de geselecteerde adviseurs afnemen. Indien u later de financiering afsluit bij een van deze geselecteerde adviseurs krijgt u het betaalde bedrag van €75,- als korting op de advieskosten. De verklaring is geen hypotheekofferte, maar geeft richting in uw financiële mogelijkheden. Wilt u de financiële verklaring op laten zetten door een eigen adviseur en ontvangt u graag een voorbeeld van zo’n financiële verklaring?

Stuur dan een e-mail naar wonen@gebroedersblokland.nl

intersection-62.png

Onze adviseurs

Financieel Fit.

Wij zijn Anco Teeuw en Wilbert Streefkerk, financieel adviseurs van Financieel Fit in Hardinxveld-Giessendam en beide Erkend Hypothecair Planner.

In onze samenwerking met Gebroeders Blokland stellen wij graag de financiële verklaring voor u op. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen voor een gedegen financieel advies waarbij we niet enkel kijken of er voldoende inkomen en vermogen is, maar wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Hardinxveld-Giessendam of via een online afspraak.

Wilbert Streefkerk
w.streefkerk@financieelfit.nl

Anco Teeuw
a.teeuw@financieelfit.nl

OOMS MAKELAARS

De adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs geven persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van uw leven, zodat u uw doelen kunt blijven realiseren. Ook als u ondernemer bent. U kunt bij ons terecht voor financieel advies, hypotheekadvies, verzekeringsadvies, vermogensadvies…en elk ander advies met financiële aspecten! Ook via videobellen, veilig én efficiënt een persoonlijk advies vanuit huis.

Het team van Ooms Makelaars is te bereiken op telefoonnummer 010 424 88 88 of per e-mail via rotterdam@ooms.com

De volgende stap

Wat u alvast kunt doen

Een afspraak maken om financiële verklaring op te laten stellen via Financieel Fit, Ooms Makelaars of uw eigen adviseur

Alleen vermelding van het benodigde bedrag (voorbeeld van een financiële verklaring voor uw eigen adviseur is op te vragen via wonen@gebroedersblokland.nl)

Het document bewaren tot start verkoopevent

wat u niet hoeft te doen

Verstuur niet al uw financiële gegevens naar ons

Verstuur geen document naar ons waarop meer financiële gegevens staan dan alleen uw naam en het benodigde bedrag

Verstuur niet het document vóór start verkoopevent

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op met het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Montana Pomp
+31 (0)850 663 197
wonen@gebroedersblokland.nl

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png