Start verkoop
Prinsenpark

We doen er alles aan om de start verkoop zo snel mogelijk plaats te laten vinden. Zodra de exacte datum bekend is, zal iedereen die zich als geïnteresseerde heeft aangemeld op de website een e-mail update ontvangen. Aansluitend wordt de start verkoopdatum op de website vermeld.

Interesse?

Heeft u zich nog niet aangemeld als geïnteresseerde voor project Prinsenpark? Doe dit dan alsnog zodat u als eerste op de hoogte bent van de definitieve start verkoopdatum. Klik hieronder op de knop aanmelden.

Het start verkoopevent zal naar verwachting plaatsvinden via een live online Webinar. Na afloop van het Webinar komen alle verkoopstukken online, is de gedrukte brochure beschikbaar en start de inschrijfperiode. Tijdens deze periode kunnen geïnteresseerden hun bouwnummervoorkeuren opgeven en zich definitief inschrijven voor een aantal bouwnummervoorkeuren.

Zodra de inschrijfperiode is gesloten, worden de bouwnummers vanaf 110 m2 vloeroppervlakte toegewezen. De appartementen tot 110 m2 vloeroppervlakten worden verloot. In beide gevallen krijgen geïnteresseerden die na de start verkoop een financiële verklaring hebben aangeleverd voorrang in de toewijzing of loting. Ook krijgen geïnteresseerden die in de previewfase al hun bouwnummervoorkeuren hebben doorgegeven voorrang ten opzichte van geïnteresseerden die dit niet hebben gedaan. Voorwaarde is wel dat ook zij een financiële verklaring hebben aangeleverd tijdens de inschrijfperiode na de start verkoop.

intersection-232.png

voorrang bij toewijzing

Met de financiële verklaring toont u aan dat u het appartement van uw keuze kunt financieren. Deze financiële verklaring kunt u door een eigen adviseur laten opstellen of tegen een gereduceerd tarief van €75,- bij een van de geselecteerde adviseurs afnemen. Indien u later de financiering afsluit bij een van deze geselecteerde adviseurs krijgt u het betaalde bedrag van €75,- als korting op de advieskosten. De verklaring is geen hypotheekofferte, maar geeft richting in uw financiële mogelijkheden. Wilt u de financiële verklaring op laten zetten door een eigen adviseur en ontvangt u graag een voorbeeld van zo’n financiële verklaring?

Stuur dan een e-mail naar wonen@gebroedersblokland.nl

intersection-62.png

Onze adviseurs

Financieel Fit.

Wij zijn Anco Teeuw en Wilbert Streefkerk, financieel adviseurs van Financieel Fit in Hardinxveld-Giessendam en beide Erkend Hypothecair Planner.

In onze samenwerking met Gebroeders Blokland stellen wij graag de financiële verklaring voor u op. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak met ons in te plannen voor een gedegen financieel advies waarbij we niet enkel kijken of er voldoende inkomen en vermogen is, maar wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Hardinxveld-Giessendam of via een online afspraak.

Wilbert Streefkerk
w.streefkerk@financieelfit.nl

Anco Teeuw
a.teeuw@financieelfit.nl

OOMS MAKELAARS

De adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs geven persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van uw leven, zodat u uw doelen kunt blijven realiseren. Ook als u ondernemer bent. U kunt bij ons terecht voor financieel advies, hypotheekadvies, verzekeringsadvies, vermogensadvies…en elk ander advies met financiële aspecten! Ook via videobellen, veilig én efficiënt een persoonlijk advies vanuit huis.

Het team van Ooms Makelaars is te bereiken op telefoonnummer 010 424 88 88 of per e-mail via rotterdam@ooms.com

De volgende stap

Wat u alvast kunt doen

Een afspraak maken om financiële verklaring op te laten stellen via Financieel Fit, Ooms Makelaars of uw eigen adviseur

Alleen vermelding van het benodigde bedrag (voorbeeld van een financiële verklaring voor uw eigen adviseur is op te vragen via wonen@gebroedersblokland.nl)

Het document bewaren tot start verkoopevent

wat u niet hoeft te doen

Verstuur niet al uw financiële gegevens naar ons

Verstuur geen document naar ons waarop meer financiële gegevens staan dan alleen uw naam en het benodigde bedrag

Verstuur niet het document vóór start verkoopevent

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op met het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Montana Pomp
+31 (0)850 663 197
wonen@gebroedersblokland.nl

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png