Vraag & Antwoord

Geen probleem. Hoewel een computer of laptopscherm wel gemakkelijker werkt voor het bekijken van alle stukken, kunt u op de mobiele telefoon of tablet ook veel vinden. Voor vragen zijn de makelaars bereikbaar. Bel gerust, dan helpen ze graag.

U kunt de brochure tijdens een speciaal ophaalmoment op woensdag 3 februari 2021 tussen 14.00 en 17.00 uur ophalen op het kantoor van Ooms Makelaars aan de Maaskade 113 in Rotterdam. Mocht deze dag niet uitkomen? Dan is het vanaf maandag 1 februari ook mogelijk om de brochure op te halen bij de receptie van Ooms Makelaars op de locatie Maaskade 113 in Rotterdam of bij hun kantoor in Capelle aan de IJssel aan de Kanaalweg 61.

Bel de makelaars, ze begeleiden u dan stap voor stap.

Zeker! Het webinar is niet verplicht, maar wel heel leuk en nuttig. Zie het als een start verkoopevent waar belangrijke informatie over het proces en het project wordt gedeeld.

Voor maandag 8 februari 12:00 ’s middags moet de inschrijving via de website in de persoonlijke inlogomgeving zijn voltooid. Ook de financiële verklaring dient via dezelfde persoonlijke inlogomgeving te worden toegevoegd.

Losse inschrijvingen die via de email of anderszins worden ingeleverd, worden niet in behandeling genomen. Indien het niet lukt met inschrijven via het systeem zullen de makelaars u natuurlijk helpen indien u tijdig contact opneemt.

Inschrijvingen later binnenkomen dan 8 februari, of niet via de website zijn voltooid, komen op de reservelijst te staan.

U kunt zich inschrijven op meerdere bouwnummers op volgorde van uw persoonlijke voorkeur, met een maximum van 10 voorkeursnummers.  

Bouwnummers tot 110 m2 worden verloot. Bouwnummers vanaf 110 m2 worden zoveel mogelijk toegewezen. In beide gevallen krijgen geïnteresseerden die na de start verkoop een financiële verklaring hebben aangeleverd voorrang in de toewijzing of loting. Ook krijgen geïnteresseerden die in de previewfase al hun bouwnummervoorkeuren hebben doorgegeven of zelfs een previewgesprek hebben aangevraagd, voorrang ten opzichte van geïnteresseerden die dit niet hebben gedaan. Voorwaarde is wel dat ook zij een financiële verklaring hebben aangeleverd tijdens de inschrijfperiode na de start verkoop.

Met de financiële verklaring toont u aan dat u het appartement van uw keuze kunt financieren. Deze financiële verklaring kunt u door een eigen adviseur laten opstellen of tegen een gereduceerd tarief van €75,- bij een van de geselecteerde adviseurs afnemen. Indien u later de financiering afsluit bij een van deze geselecteerde adviseurs krijgt u het betaalde bedrag van €75,- als korting op de advieskosten.

U kunt een verklaring invullen waarop u aangeeft zonder voorbehoud van financiering te tekenen indien u besluit door te gaan met de verkoop. Een voorbeeld van een dergelijke verklaring kunt u opvragen via wonen@gebroedersblokland.nl

Inschrijvers met een financiële verklaring krijgen voorrang bij toewijzing op inschrijvers zonder deze verklaring. Inschrijvers die afgelopen zomer hun woningvoorkeur hebben doorgegeven via de website hebben een extra streepje voor. Mochten er voor een bepaald bouwnummer meerdere kandidaten zijn die allen aan dezelfde voorrangsvoorwaarden voldoen, kan er voor dat bouwnummer alsnog geloot worden in het bijzijn van een notaris. 

U komt dan op de reservelijst en krijgt daar bericht van via een email in de 2e of 3e week van februari. In de praktijk komt het voor dat geïnteresseerden ondanks de toewijzing binnen 2 weken niet doorgaan met het aan hen toegewezen appartement. De makelaar zal dan contact opnemen met steeds de eerstvolgende op de reservelijst.

De makelaars zullen in de 2e of 3e week van februari zo veel mogelijk telefonisch en anders via email contact met u op nemen om een afspraak in te plannen voor het doorspreken van het appartement. U heeft circa één week na de afspraak om definitief te besluiten door te gaan met de aankoop van het appartement en een tekenafspraak in te plannen.

Indien u gekozen heeft om te tekenen onder voorwaarde van financiering, heeft u na ondertekening van de overeenkomst 8 weken de tijd om de financiering definitief te regelen.

Zeker, alle koperkeuzes worden in de woningconfigurator op de website weergegeven. Alle opties zijn voor iedereen inzichtelijk voorafgaand aan de aankoop van het appartement. Na aankoop van het appartement wordt u geholpen door de klantadviseur bij het maken van een definitieve keuzes. U krijgt hiervoor ongeveer twee maanden de tijd na het eerste gesprek met de klantadviseur, mits de sluitingsdatum nog niet is verstreken. U kunt zelfs op voorhand een op maat gemaakt en op uw persoonlijke stijl afgestemd interieurpakket kiezen dat direct na de bouw wordt aangebracht door een professionele woninginrichter.

Stond uw vraag er niet bij?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project?
Neem dan gerust contact op via het onderstaande
telefoonnummer of emailadres.

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
Rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png