Wonen in het park

Inmiddels zijn alle woningen in Prinsenpark verkocht

Woningtypes

Verkocht Specials afbeelding

Specials

Woonoppervlakte vanaf:

54 m2

BEKIJK

Verkocht Classics afbeelding

Classics

Woonoppervlakte vanaf:

99 m2

BEKIJK

Verkocht Premiums afbeelding

Premiums

Woonoppervlakte vanaf:

100 m2

BEKIJK

Verkocht Superiors afbeelding

Superiors

Woonoppervlakte vanaf:

188 m2

BEKIJK

Verkocht Executives afbeelding

Executives

Woonoppervlakte vanaf:

108 m2

BEKIJK

Verkocht Penthouse afbeelding

Penthouse

Woonoppervlakte vanaf:

226 m2

BEKIJK

Prinsenpark
Prinsenpark
Prinsenpark

Situatie

Prinsenpark is in principe te onderscheiden in drie verschillende zijden: de zijde van het Prinsenpark, de zijde van de Nancy Zeelenbergsingel en de zijde van de Prinsenlaan en daarmee is er voor ieder wat wils.

De zijde van het Prinsenpark typeert zich door het zeer fraaie uitzicht over het groene park met daarin o.a. diverse wandelpaden, vele prachtige bomen en een grote waterpartij in de verte. De zijde van het Prinsenpark is gelegen op het oosten en daardoor kunt u genieten van de zonsopkomst die de gevelzijde van het park als eerste zal verlichten en verwarmen.

De zuidgevel en de zuidwestgevel zijn beiden gelegen aan de zijde van de Nancy Zeelenbergsingel. Aan deze zijde loopt het gebouw op in hoogte, beginnend van vier verdiepingen aan de zuidzijde, oplopend tot acht verdiepingen aan de zijde van de Prinsenlaan. De zuid en zuidwest zijde wordt doorgaans gezien als de meest zonnige kant en bij Prinsenpark is dat niet anders. De zon zal rijkelijk schijnen op de terassen aan deze zijde van het complex.

De Nancy Zeelenbergsingel is de doorgaande weg richting het Prinsenpark en middels een vernieuwde toegangsweg zal de poort (van maar liefst vier verdieping hoog!) toegang bieden tot het project. Het wooncomplex en de doorgaande weg worden van elkaar gescheiden door o.a. een brede groenstrook met daarnaast een brede sloot met stromend water. Het maaiveld van de groenstrook loopt iets op waardoor het parkeren op de begane grond deels aan het zicht wordt onttrokken. Het aanzicht van het woongebouw is daardoor bijzonder groen en oogt toegankelijk.

De woningen aan de zijde van de Prinsenlaan bevinden zich in het hoogste gedeelte van het project en maken onderdeel uit van een imposant aanzicht. Acht woonverdiepingen voorzien van gelaagde terassen met als uniek hoogtepunt, het penthouse bovenop het woongebouw. De woningen aan de zijde van de Prinsenlaan zijn voorzien van bloembakken op de terassen en die zorgen gezamelijk voor een bijzonder fraai gevelbeeld.

Net als aan de zijde van de Nancy Zeelenbergsingel is ook aan de zijde van de Prinsenlaan een brede groenstook met een brede sloot met stromend water. Daarnaast zijn er aan de overzijde van de sloot twee lange rijen met volwassen bomen die zorgen voor voldoende privacy en een beschutte ligging. In de avond kunt u heerlijk genieten op het terras van de ondergaande zon in het westen, aan de zijde van de Prinsenlaan is het goed vertoeven!

Situatietekening Prinsenpark

Luxe afwerking

Van entree tot penthouse, in Prinsenpark zijn alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten tot in de puntjes afgewerkt. Zo vindt u door het gebouw heen groene wanden, sierlijke beplanting, strak betonnen trappen en glazen balustrades.

Uw nieuwe appartement beschikt standaard over luxe sanitair en tegelwerk. Vloertegels van 60x60 cm, een vrijhangend toilet en inbouwreservoir zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

intersection-8.png

Doordachte architectuur

Prinsenpark is een elegant gebouw, waar veel aandacht is uitgegaan naar de lichtinval in de appartementen. De gelaagde terrassen zorgen voor privacy op uw eigen balkon terwijl u geniet van de zon en het uitzicht op het park. Tegelijkertijd zorgen de verspringende buitenruimten voor optimaal licht in uw appartement. 

De natuurlijke overgang van park naar gebouw geeft een sfeervol en ruimtelijk gevoel. Dit wordt nog eens versterkt door de grootse entreehal met een enigszins verscholen toegang tot de ondergrondse parkeergarage met privé-parkeerplaatsen.      

 

intersection-9.png

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png