Wonen in het park

In Prinsenpark heeft u keuze uit 82 koopappartementen met een ruime variatie in ligging, grootte en indeling. Elke appartement is uniek in zijn soort en elk uitzicht is anders. Beleef de luxe en gastvrijheid van Prinsenpark en bekijk hieronder snel de zes woningtypes.

3D Woningconfigurator

Woningtypes

Specials afbeelding

Specials

Woonoppervlakte vanaf:

54 m2

BEKIJK

Classics afbeelding

Classics

Woonoppervlakte vanaf:

99 m2

BEKIJK

Premiums afbeelding

Premiums

Woonoppervlakte vanaf:

100 m2

BEKIJK

Superiors afbeelding

Superiors

Woonoppervlakte vanaf:

70 m2

BEKIJK

Executives afbeelding

Executives

Woonoppervlakte vanaf:

108 m2

BEKIJK

Penthouse afbeelding

Penthouse

Woonoppervlakte vanaf:

226 m2

BEKIJK

Luxe afwerking

Van entree tot penthouse, in Prinsenpark zijn alle appartementen en gemeenschappelijke ruimten tot in de puntjes afgewerkt. Zo vindt u door het gebouw heen groene wanden, sierlijke beplanting, strak betonnen trappen en glazen balustrades.

Uw nieuwe appartement beschikt standaard over luxe sanitair en tegelwerk. Vloertegels van 60x60 cm, een vrijhangend toilet en inbouwreservoir zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

intersection-8.png

Doordachte architectuur

Prinsenpark is een elegant gebouw, waar veel aandacht is uitgegaan naar de lichtinval in de appartementen. De gelaagde terrassen zorgen voor privacy op uw eigen balkon terwijl u geniet van de zon en het uitzicht op het park. Tegelijkertijd zorgen de verspringende buitenruimten voor optimaal licht in uw appartement. 

De natuurlijke overgang van park naar gebouw geeft een sfeervol en ruimtelijk gevoel. Dit wordt nog eens versterkt door de grootse entreehal met een enigszins verscholen toegang tot de ondergrondse parkeergarage met privé-parkeerplaatsen.      

 

intersection-9.png

vragen?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag over het project? Neem dan gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of emailadres.

Montana Pomp
+31 (0)850 663 197
wonen@gebroedersblokland.nl

Ooms Makelaars
+31 (0)10 424 88 88
rotterdam@ooms.com

intersection-6.png
intersection-7.png